El 4 i 5 de juliol se celebrarà el 34è Fòrum de l’Auditoria

Els pròxims dies 4 i 5 de juliol se celebrarà el 34è Fòrum de l’Auditoria sota el lema “Auditoria 360º”. L’esdeveniment tindrà lloc en un format híbrid a l’Hotel Melià Sitges (Port d’Aiguadolç).

El programa, que es pot consultar aquí, presentarà 12 sessions tècniques i 4 sessions plenàries. Les sessions plenàries tractaran els següents temes: Una visió de l’economia internacional; Els reptes de l’auditoria del futur; Geopolítica. On estem?; i Divertir-se presentant.

D’altra banda, les sessions paral·leles tractaran sobre el següent: Aspectes més singulars de la normativa sobre reporting de sostenibilitat; Debat sobre els reptes de sostenibilitat de les empreses; La gestió del talent; Tecnologia, economia i impacte; Ciberseguretat i auditoria; Els reptes de la verificació de la informació corporativa sobre sostenibilitat; Expert en Reestructuració, una figura clau per a la sostenibilitat de les empreses amb dificultats; La gestió de l’equitat de gènere; Taller pràctic sobre l’aplicació de la IA als treballs d’auditoria; Emprenedoria, IA i sostenibilitat; i L’auditor i el seu entorn.

Les diferents sessions comptaran amb ponents de primer nivell, tots ells reconeguts experts en la matèria.

Qui vulgui inscriure’s per assistir al Fòrum ho pot fer a través d’aquest enllaç, on es troba tota la informació al respecte.