Els propers 6 i 7 de juliol se celebra el 33è Fòrum de l’Auditoria

Audria és un dels patrocinadors del 33è Fòrum de l’Auditoria, que se celebrarà els dies 6 i 7 de juliol, en format híbrid, a l’Hotel ME Sitges Terramar, organitzat pel Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya.

Amb el lema “Preparats per al futur”, el programa presenta 9 sessions tècniques i 4 sessions plenàries. D’una banda, les sessions tècniques que es faran són les següents: “Claus per a una gestió de qualitat”, “Metavers. Nous models de negoci”, “Intel·ligència Artificial: un nou suport per a la professió”, “Start-up. El valor de l’auditoria en aquest entorn”, “Com vendre millor”, “Innovació a l’auditoria: Descobrint el potencial del ChatGPT”, “La reestructuració imprescindible per a empreses viables en dificultats”, “Efectes per a professionals i empreses de la Normativa sobre informació corporativa sobre sostenibilitat”, i “Les millors pràctiques per implementar l’equitat de gènere”.

D’altra banda, les sessions plenàries que tindran lloc són: “Una visió de l’economia internacional”, “Els auditors davant del repte de la regulació de la sostenibilitat en un entorn internacional”, “Noves idees per a nous temps” i “Cultura i empresa: una aliança estratègica”.

La informació sobre els ponents de totes les sessions es pot consultar aquí.

Així mateix, el congrés l’inaugurarà un representant de l’Ajuntament de Sitges, el president de l’ICJCE, Ferran Rodríguez, i el president del CCJCC, Antoni Gómez. I la cloenda de l’esdeveniment anirà a càrrec d’Antoni Gómez i Joan Vall, president i vicepresident primer, respectivament, del CCJCC.

Aquest any la celebració del Fòrum coincidirà amb l´organització del Congrés de l´AMA compartint el mateix espai. Aquest fet comporta que tothom que hi estigui interessat tingui la possibilitat d’assistir a les sessions tècniques programades divendres a la tarda, així com interaccionar amb altres professionals de França i Itàlia. A més, també es podrà participar al programa lúdic d’aquest congrés.

La inscripció al 33è Fòrum de l’Auditoria, en les diferents modalitats, es pot realitzar a través d’aquest enllaç.