Audria assisteix al congrés internacional de Nexia

Del 8 al 12 de novembre de 2022 es va celebrar a Amsterdam la “International Annual Conference” de Nexia International, xarxa líder de firmes globals independents d’auditoria i consultoria de la qual Audria és membre. El congrés va començar amb l’Audit Forum, on es van abordar diferents temàtiques centrades en la nova regulació de gestió de la qualitat, la independència i la metodologia de l’auditoria.

Audria també va ser present al Digital Forum, on es van tractar qüestions relatives a la ciberseguretat, la digitalització i les aplicacions de gestió tècnica. A més, es va celebrar una reunió plenària per presentar novetats de la xarxa, les noves firmes que s’hi incorporen, nous projectes per enfortir la xarxa i estratègies de futur, així com un temps de networking per retrobar-se amb vells amics i generar nous contactes.

Durant el sopar de gala, es va lliurar el premi a la firma de l’any, la brasilera PP&C Auditores Independientes; el premi al membre de l’any a Philip Mandel, soci de CohnReznick, i el premi Roy Hoffman 2022 a Jim Wall, també de CohnReznick. El congrés va finalitzar amb algunes activitats de lleure per als seus membres com la pesca de plàstics als canals d’Amsterdam.

El proper congrés europeu se celebrarà a Limasol (Xipre) el juny del 2023, i l’internacional serà a Buenos Aires (Argentina) el novembre del 2023.