Jornada d’orientació professional amb alumnes de la Escola Tècnic Eulàlia

En Audria, dimarts passat, 13 de febrer, vam tenir el plaer d’organitzar una jornada d’orientació professional amb estudiants de batxillerat de la Escola Tècnic Eulàlia de Barcelona. Durant l’esdeveniment, compartim informació valuosa sobre les responsabilitats i funcions d’assessors i auditors en el món dels negocis i l’economia en general.

Explorem el fascinant món dels serveis professionals a empreses, destacant les habilitats, tècniques i professions que tenen un futur prometedor. Discutim sobre les perspectives professionals dels assessors i com el seu paper exerceix un paper crucial en l’èxit empresarial.

Agraïm sincerament a tots els alumnes per l’entusiasme i l’interès mostrat durant la jornada. Va ser un plaer compartir coneixements i perspectives sobre el món dels negocis i l’economia.

Gràcies per la vostra participació!