Torneig de Fútbol 5 de Nexia International

02/10/2018

El passat 14 de setembre va tenir lloc a Barcelona, el Torneig de Fútbol 5 de las firmes de la zona EMEA de NEXIA International.

En aquesta ocasió, el torneig va comptar amb 268 participants, entre jugadors i acompanyants, inscrits en 25 equips de 13 països. La organització del torneig va ser a càrrec de l'equip guanyador de l'edició anterior Smith and Willianson, que va triar Barcelona com a seu per aquesta edició, comptant amb el suport d'Audria Auditoria i Consultoria i de Laudis Consultor, ambdues firmes amb seu a Barcelona.

“Aquesta iniciativa forma part d’una estratègia en la que es busca que els professionals de les diferents firmes tinguin la oportunitat de conèixer-se. I el millor es que cada cop hi ha més dones que s’apunten a jugar.” afirma Angel Ortiz soci d’Audria Auditoria i Consultoria.

Xavier Echeverria soci de Laudis Consultor manifesta “Barcelona sempre ha despertat interès per a ser punt de trobada internacional: Sigui empresarial, professional o per lleure.”

“Venir des de Capetown o Dubai representa sense lloc a dubte un gran esforç però la gent ho fa amb molta il·lusió. Val la pena. Hi ha firmes que competeixen amb tres i fins i tot quatre equips.” manifesta Bashier Adam soci director de Nexia Sab&t i President del Consell d’EMEA.

Arxivat a: Noticies