Foro Capital Pymes

19/12/2017

Foro Capital Pymes premiada per la Comissió Europea com la millor proposta a Europa de finançament alternatiu per a empreses PIME

Foro Capital Pymes premiada per la Comissió Europea com la millor proposta a Europa de finançament alternatiu per a empreses PIME

El premi representa un reconeixement important a la labor efectuada els últims anys per reforçar la capacitat de las companyies de finançar-se alternativament i que, fins avui, ha aconseguit captar més de 25 milions d'euros en finançament en capital o préstecs participatius.

El passat 19 de desembre l'entitat va celebrar la seva edició al Palacio de la Bolsa de Madrid, on les empreses seleccionades van tenir l'oportunitat d'exposar les seves propostes d'inversió davant diferents perfils d'inversors.

Link article complert: http://forocapitalpymes.com/and-the-winner-is/

Arxivat a: Noticies