AUDRIA inaugura nova WEB

22/02/2017

Des d'avui AUDRIA ha inaugurat una nova pàgina web, amb millors continguts i informació més detallada de la nostra firma, visualment més atractiva i més moderna. La informació dels nostres serveis és més àmplia i millor estructurada perquè els nostres clients coneguin millor tots els serveis que podem proporcionar-los.

Hem creat una secció específica d'aquells sectors en els quals som més forts com per exemple: Sector Públic, on esperem un creixement futur dels serveis de revisió de comptes o les Entitats sense Ànim de Lucre en el qual prestem serveis tan amplis que van des de l'acompanyament en la constitució de fundacions fins a l’auditoria de comptes, passant per l'assessorament fiscal i comptable.

S'han inclòs a la portada aquells assumptes que a cada moment creiem més interessants per als nostres clients de manera que tinguin la millor informació possible.

Per a aquells que vulguin fer carrera professional amb nosaltres hem creat un formulari específic i directament vinculat al nostre departament de persones i talent.

Hem ampliat la secció de notícies, on es podrà accedir a tots els articles publicats a la newsletter i connectar amb les xarxes socials on estem presents.

I sobretot, volem fer d'aquest nou portal un punt de trobada amb els nostres clients i que, per tant, sigui interactiva i en constant actualització.

Arxivat a: Noticies